Richtsnoeren voor het correcte gebruik van het merk

VISUELE & MERKRICHTLIJNEN VOOR KANAALPARTNERS VAN PENTAIR

U speelt een cruciale rol als pleitbezorger van het merk Pentair. Door een merk consequent, correct en herhaaldelijk te gebruiken wordt het beter onthouden, herkenbaar en uiteindelijk betrouwbaar. Dat vergroot de kans dat uw klanten terugkomen en uw producten en diensten, en die van Pentair aanbevelen. Onderzoek heeft immers aangetoond dat een consequente merkpresentatie door een bedrijf en zijn partners de omzet met maximaal 23% kan verhogen.

Daarom is het zeer belangrijk dat elke interactie met ons merk consequent gebeurt - met dezelfde boodschap, hetzelfde logo en dezelfde designelementen.

Om te weten hoe u het merk Pentair moet gebruiken en hoe ernaar moet verwijzen in uw eigen literatuur, websites en ander communicatiemateriaal, hebben we deze Merkrichtlijnen voor kanaalpartners van Pentair opgesteld.

De richtlijnen hebben betrekking op de meest courante vormen van partnerschapsbranding. Als u de specifieke richtlijn niet vindt die u zoekt, of als u vragen heeft, neem dan contact op met uw vertegenwoordiger van Pentair.

We waarderen uw ondersteuning voor het gebruik en de naleving van deze richtlijnen. Door ons merk correct te gebruiken en de zichtbaarheid ervan te vergroten, helpt u ons beiden groeien.


 

INFORMATION BULLETIN

BRAND & VISUAL GUIDELINES

 


 

 

PENTAIR LOGO BOUW


Pentair Logo