Over ons

Over ons

"Kwaliteit is voor ons geen extra, maar iets vanzelfsprekend, waar wij ons steeds mee bezig houden. Onze productielocatie Duitsland wordt gecombineerd met de hoogst mogelijke vorm van betrouwbaarheid in zake leveringen. Samen met onze zeer gemotiveerde werknemers verbeteren wij voortdurend onze processen ten voordele van onze klanten."

"Onze klantgerichtheid wordt aangetoond door onze gespecialiseerde en alles omvattende buitendienst in Duitsland, onze klantendienst en een competent team van consultants in Steinhagen. Een breed scala aan kwalificaties, dat wij onze marktpartners in ons FORUM aanbieden, rondt dit aanbod af."

"Elk jaar zijn we voor de meest uiteenlopende bedrijfssectoren op zoek naar gemotiveerde en toegewijde mensen die ons team willen verrijken. Langdurige betrokkenheid bij het bedrijf en een werksfeer gebaseerd op partnerschap kenmerken Jung Pumpen als een internationaal bedrijf en een aantrekkelijke werkgever. Het bieden van kanzen aan jong talent vinden wij erg belangrijk. Wij bieden een uitdagende en interessante opleiding in de commerciële en industriële sector."

"Ons wereldwijde bereik en onze toewijding aan de Duitse industrie vormen de basis voor onze verdere groei. Door onze band met Pentair Inc. - wereldleider in watertechnologie - hebben we toegang tot internationale markten, terwijl wij tegelijkertijd een veilige toekomst voor de Jung Pumpen vestiging in Steinhagen creëren. Meer dan 90 jaar traditie en merkkwaliteit zijn de basis van ons succes. Wij onderscheiden ons als toonaangevend bedrijf in afvalwatertechnologie."