Over ons

Betrouwbare afvalwaterverwerking is onze job

Of het nu gaat om het transport van gemeentelijk afvalwater in het netwerk met kanalen met vrij verval of om drukontwatering: JUNG PUMPEN geniet al jarenlang het vertrouwen van de lokale besluitvormers.

Planners, diep- en installatiebouwers schatten de snelle, vakkundige en veelomvattende ondersteuning hoog in. De nabijheid van de adviseurs voor de productontwikkeling en productie garandeert oplossingen die op de praktijk georiënteerd zijn en dit voor gemeentelijke en private waterverwerking. Onze klanten profiteren van kwaliteitsproducten omdat alle componenten op elkaar zijn afgestemd: schacht, pomp, sturing en service ter plaatse door JUNG PUMPEN bieden zekerheid met systeem.

Geschoold personeel in binnen- en buitendienst zorgen voor advies en begeleiding van onze klanten in geval dat er vragen opduiken. Hiervoor beschikt de firma over een netwerk van verkoop- en advieskantoren, dat zich over de volledige Duitse Bondsrepubliek uitstrekt. Hierdoor is het voor de buitendienstmedewerkers ook mogelijk om snel en rechtstreeks ter plaatse te reageren.

Vanzelfsprekend behoort de eigen klantendienst ook tot de begeleiding. De verkeersgunstige ligging van de burelen van de buitendienst maken het voor de monteurs mogelijk steeds snel te reageren en de nodige werkzaamheden uit te voeren – of het nu gaat over de regelmatige inspectie bij de onderhoudsklant of de hulp bij een plotse uitval van de installatie. Samengevat, onze klanten krijgen wat zij verwachten van een specialist in afvalwater:

know how, innovatie en advies vanaf het begin.