Referenties
[Translate to Niederlande:] Airbus A380-800

[Translate to Niederlande:] 80 Tauchmotorpumpen US 73 Ex entwässern die zahlreichen Schächte der versenkbaren Versorgungssäulen auf dem Dubai International Airport

Dubai International Airport

In het Nabije Oosten kiest men voor kwaliteit „Made in Germany“

De Cavotec-groep is wereldleider in de productie van innovatieve energievoorzieningssystemen. Zij beschikt over 27 eigen verkoop- en servicevestigingen, aangevuld met een handelaarsnetwerk in meer dan 30 landen.

Deel uitmakend van deze ondernemingsgroep is de  Cavotec Fladung GmbH in Mömbris, ten noorden van Aschaffenburg. Zij geldt als één van de wereldleiders op het gebied van productie van vloervoorzieningssystemen op luchthavens.

Vliegtuigen hebben een veelvoud aan service en accessoires nodig wanneer zij voor de start voorzien worden met brandstof, stroom, water en geklimatiseerde lucht. De grootste ruimte op het voorveld wordt opgeëist door grote vrachtwagens en zware dieselgeneratoren met de daarbij horende kabels en slangen. Cavotec Fladung heeft als probleemoplossing een ondergronds systeem ontwikkeld, dat de vliegtuigen voorziet via energiekolommen. Na het beëindigen van de voorzieningshandeling laat men deze opnieuw in de grond zakken.

Om de schachten waarin de kolommen zich ondergronds bevinden vrij te maken van indringend vuil water, plaatst Cavotec op de beproefde afvalwaterpompen US 73 Ex Ex van JUNG PUMPEN.

Zo ook op Dubai International Airport, dat met 34,3 miljoen passagiers per jaar en meer dan 250.000 vliegtuigbewegingen de voornaamste luchthaven van het Nabije Oosten is. Hier worden zelfs 80 van deze robuuste dompelmotorpompen gebruikt. US 73 Ex pompen zijn de optimale oplossing bij sterk verontreinigd vuil water, zij kunnen toegevoegde hoeveelheden aan tot 30 mm korrelgrootte. De kwalitatief zeer hoogwaardige en daardoor langlevende pompen zijn zowel transportabel als stationair te gebruiken. In explosiegevaarlijke ruimten zijn zij de eerste keuze voor optimale veiligheid.