Planningshulp

Pro PumpSizer

Met de Pro PumpSizer biedt Jung Pumpen een nieuw, uitgebreid planningstool voor de selectie van een correct gedimensioneerde pomp voor de betrouwbare vuilwaterverwerking. Met de op de basis gedetailleerde productgegevens en geavanceerde berekeningsmethoden biedt het webgebaseerde programma als moderne online-versie nieuwe en verbeterde functies. De vroegere Jung Pumpen plaatsingssoftware „PEP“, die uitsluitend als CD aangeboden werd, wordt hierdoor vervangen.

De nieuwe software verbindt een doordacht selectiesysteem met gedetailleerde productgegevens en overzichtelijke berekeningsmethoden. Een veelvoud aan nieuwe functies alsook upgedate functies zijn slechts enkele van de voordelen die dit tool biedt. In tegenstelling tot de vroegere software dient de gebruiker zich bij de integratie van nieuwe producten of wijzigingen van bestaande gegevens niet meer te bekommeren om een nieuwe installatie, maar heeft van eender welke computer toegang tot de actuele gegevens van de webgebaseerde ProPumpsizer.

De gebruiker heeft beschikt over verschillende selectiewegen via werkingspunt, toepassingsgebied of productnaam. Zo leidt de hydraulische selectie naar een doorgeven van werkingspunt, wat door middel van pompen- en installatiekenlijn voorgesteld wordt. De gebruiker wordt via verschillende menu’s naar de selectie van ontwateringsvoorwerpen, armaturen en buisleidingen voor het gewenste resultaat geleid.

De omvangrijke gegevensbank houdt naast aanbestedingsteksten, gegevensfiches en karakteristieken  ook de software voor aanbiedingsteksten en prijzen klaar. Zinvolle accessoires voor pompen worden direct mee aanbevolen. De geïntegreerde aanbiedingsberekening kan door manueel toevoegen van posities of wijzigingen van de prijzen en tekstbouwstenen individueel gebruikt worden.

Jung Pumpen hoort sinds 2007 bij het Amerikaanse Pentair Inc., een wereldleider in watertechnologie. Hierdoor worden steeds weer gegevens van producten van andere merken uit het concern in de software van de ProPumpSizer geïntegreerd. Het user-management laat elke geregistreerde gebruiker toe de individueel gewenste functieomvang op te stellen. De software staat naast Duits en Engels ook in vele andere talen ter beschikking.

Verdere links