Persberichten

[Translate to Niederlande:] Die kleine Alternative für große Aufgaben – HEBEFIX MINI

[Translate to Niederlande:] HEBEFIX MINI passt in jeden Unterschrank – hier zur Entwässerung eines Waschbeckens und einer Dusche

[Translate to Niederlande:] HEBEFIX MINI in Verbindung mit PLANCOFIX PLUS zur Entwässerung einer Dusche im Souterrain

Klein maar fijn!

HEBEFIX MINI aanvulling op assortiment Jung Pumpen

De nieuwe kleine pompinstallatie HEBEFIX MINI is slechts zo groot als een schoenendoos en daarmee de kleinste installatie in de Hebefix-familie. Ze wordt overal toegepast waar weinig plaats is en geen directe afvalwaterafvoer mogelijk is. De pompinstallatie voert afvalwater van onder andere douches, wastafels en bidets af en tevens condenswater uit koelapparatuur en airconditionings.

Dankzij drie toevoermogelijkheden (2 x DN 50, 1 x DN 40) en een drukuitlaat van DN 25/DN 32 is het een flexibel inzetbaar apparaat. De HEBEFIX MINI is snel en eenvoudig te installeren en past ook in zeer krappe ruimtes, bijvoorbeeld in een wastafelkastje of naast een douche.

Hij heeft een drukdicht reservoir, een geïntegreerde terugslagklep en alle benodigde voorzieningen voor een stabiele vloer- of wandbevestiging. De installatie kan worden uitgebreid met een alarmsonde met reedcontact uit het leveringsprogramma van Jung Pumpen. Een uiterst stille motor voert het afval- of condenswater op naar maximaal 5,3 m en kan maximaal 4,3 m3/h verpompen (bij een opvoerhoogte van 1 m).

Met de HEBEFIX MINI kunnen ook installaties van bedrijven worden ontwaterd. Zo wordt de kleine pompinstallatie ingezet voor de afvoer van condenswater uit koelvitrines of airco's.  Bovendien kan ook heet water tot 55 °C worden verpompt.